|
Edirne’de ”Füze Kalkanı Değil , Demokratik Lise İstiyoruz” Kampanyası Başladı |
|
|
|
|
Salı, 22 Kasım 2011 23:49 |
|
Edirne de “Füze Kalkanı Değil Demokratik Lise İstiyoruz” kampanyası 20 Kasım Pazar günü PTT önünde yapılan basın açıklamasıyla başladı.
Kampanyayı duyuran Edirne Gençlik Dernekli öğrenciler daha sonra füze kalkanının neden Türkiye’ye kurulduğunu, bunların kimler tarafından ne amaçla gerçekleştirildiğini halka anlattı. Aynı zamanda açıklamada AKP’nin NATO ve ABD ile olan işbirlikçiliği ve ülkemizin sömürülmesine nasıl katkıda bulunduğu da anlatıldı. Füze kalkanı yerine bağımsız Türkiye, demokratik lise ve parasız eğitim isteğimiz dile getirildi. Açıklama, Emperyalist ABD bayrağının yakılmasıyla sona erdi.
Açıklamanın sonunda “Füze Kalkanı Değil Demokratik Lise İstiyoruz, Amerika Defol Bu Vatan Bizim, NATO’nun Kiralık Askeri Halkların Katili Olmayacağız, Katil Abd İşbirlikçi AKP, Halkız Haklıyız Kazanacağız, Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye, Kahrolsun Emperyalizm Yaşasın Mücadelemiz” sloganları atıldı.

Ana sayfa |